Mecanografia

L’ús del teclat de l’ordinador, tant en la nostra etapa escolar, com més tard en el món laboral, és present en la major part de les nostres activitats. Per tant és de molta utilitat adquirir un bon ritme i perfecció per tal d’estalviar el màxim de temps possible.

Hi ha dues coses que són primordials i és que els alumnes no mirin el teclat i que facin servir tots els dits correctament. Partint de la base que no totes les persones assimilen els coneixements de la mateixa manera i els van adquirint a un ritme diferent, no farem un programa d’ordinador establert, igual per a tothom, sinó que anirem vigilant l’evolució de cada alumne i segons vagi fent, anirem per un camí o per un altre. Els exercicis que faran estan enfocats a les necessitats de cadascú. Quan la mecànica ja la tinguin adquirida passaren a fer els exercicis corresponents perquè acabin escrivint amb la màxima velocitat i correctament. D’aquesta manera els proporcionem una eina que els facilita estalviar molt de temps a l’hora de passar treballs a l’ordinador i en conseqüència poden dedicar més temps a altres activitats.

Aquesta activitat va destinada als alumnes de 4t, 5è i 6è curs, i  la farem els dimarts al migdia de 14 a 14:45 h. És imprescindible que el dia de l’activitat l’alumne utilitzi el servei de menjador. El preu és de 6,5 € per sessió.

Si hi esteu interessats hauríeu d’emplenar el full d’inscripció i fer-nos-la arribar abans del 16 de setembre. Ho podeu fer deixant-la a la bústia de l’AFA (situada a l’entrada de l’escola) o enviant-la al nostre correu electrònic extraescolars@afaelmorrot.cat.

Montse Toronell Mecanografía