Anglès

L’AFA organitza classes d’anglès extraescolar als migdies amb Anglès Montse, pels alumnes de P5 a 6è que es queden a dinar a l’escola. Les classes es realitzaran 1 dia a la setmana i tenen una durada de 75 minuts.

El preu és de 46 € al mes, 45 € en cas de germans. No hi ha quota de matrícula i no s’haurà de comprar cap llibre. El primer mes es farà un únic càrrec de 30 € per alumne per cobrir el material de tot el curs (fotocòpies, llapis, tauletes, auriculars, etc.). Canvi important! Aquest curs es cobrarà només trimestralment.

Si hi esteu interessats hauríeu d’emplenar el full d’inscripció i fer-nos-la arribar abans del 16 de setembre. Ho podeu fer deixant-la a la bústia de l’AFA (situada a l’entrada de l’escola) o enviant-la al nostre correu electrònic extraescolars@afaelmorrot.cat.

  • Classes en grups reduïts.
  • No hi ha quota de matrícula i no s’ha de comprar cap llibre.
  • Material de treball individual a través de la plataforma Catlish.
  • Formació amb l’ús de diferent metodologies.
  • Ús de noves tecnologies (per això necessitem disposar d’aula d’informàtica amb connexió a
    Internet)

Així els càrrecs seran els següents:

Primera setmana d’octubre: 30€ de material + 1r trimestre (octubre, novembre, desembre) 138€ un alumne, 135€ per alumne en cas de germans.
Primera setmana de gener: 2n trimestre (gener, febrer, març) 138€ un alumne, 135€ per alumne en cas de germans.
Primera setmana de abril: 3r trimestre (abril, maig, juny) 138€ un alumne, 135€ per alumne en cas de germans.

Mínim d’alumnes per poder fer grup, és de 5.

Com sempre, estem oberts a parlar de qualsevol cosa i quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte o pregunta que tingueu.