Bàsquet

Fomentar la combinació de l’esport amb una alimentació saludable i oferirem fruita als jugadors en acabar els partits jugats a casa. Com a novetat aquest any hi haurà la possibilitat de dutxar-se. Creiem que és important agafar bons hàbits ben aviat.

ÚLTIMA HORA! Els grups de 1r-2n  i  el de 5è-6è ja estan plens. Les inscripcions que ens arribin quedaran en llista d’espera per si hi ha alguna baixa.  En breu penjarem les llistes i l’ordre de la llista d’espera.

  • Alumnes de 1r-2n i 5è-6è: dimarts i dijous de 16:30 h a 18 h.
  • Alumnes de 3r i 4t: dilluns i dimecres de 16:30 h a 18 h.

El preu són 25 € al mes, pagat cada dos mesos en mà. El preu del bàsquet no inclou el preu de la fitxa del consell (competició + assegurança) que es cobrarà a part a principi de curs.

Cal portar roba esportiva.

Es poden programar entrenaments o partits els dissabtes al matí (no obligatoris).

L’inici i la fi de l’extraescolar es dirà al grup de whattsapp creat pels responsables, ja que volen ampliar activitat tot el possible (setembre-juny).

Si hi esteu interessats hauríeu d’emplenar el full d’inscripció i fer-nos-la arribar abans del 16 de setembre. Ho podeu fer deixant-la a la bústia de l’AFA (situada a l’entrada de l’escola) o enviant-la al nostre correu electrònic extraescolars@afaelmorrot.cat.

Gestionat per en Toni Becerra.