Posa’t la gorra!

La campanya “Posa’t la gorra!” arriba a la 22ena edició. Una campanya de sensibilització que ens ajuda a donar a conèixer el càncer infantil i els seus reptes. I alhora ens ajuda a poder tirar endavant tots els projectes d’atenció a les famílies que porta a terme l’AFANOC, com la Casa dels Xuklis o l’atenció psicosocial que realitzem a terme als hospitals de referència com l’Hospital Vall d’Hebron o el SJD Cancer Pediatric Center.

Aquest any, la gorra amb un cost de 8 euros i amb tallatge infantil i d’adult, ha estat dissenyada per en Xevi Gallego @EYESORES, un artista osonenc que ha fet dels monstres la seva font d’inspiració. Monstres que ens llencen un missatge que reivindica l’acceptació d’allò que ens espanta, però que alhora també ens ensenyen a treballar en el dia a dia la nostra fortalesa.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), creada per un grup de pares i mares el 1987, porta a terme, la gestió de la Casa dels Xuklis, programes d’atenció social, de suport emocional i atenció psicològica, programes de voluntariat, activitats d’oci i lleure als hospitals, trobades familiars, colònies d’estiu, i dinamitza un grup de joves, entre d’altres activitats.

Tots aquests programes tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, així com garantir que puguin continuar gaudint de l’etapa vital en la que es troben i donar resposta a les seves inquietuds, motivacions i necessitats. www.afanoc.org.

En aquest context actual, per l’AFANOC és més necessari que mai continuar oferint suport a les famílies. El càncer en infants i adolescents, malauradament, ni s’atura, ni desapareix.

Per aquest motiu, és molt important per a nosaltres poder comptar amb la vostra participació a la campanya: comprant la gorra, fent-ne difusió i donant a conèixer la realitat del càncer infantil.

Tots aquelles persones que comprin la gorra podran gaudir el proper 13 de novembre de la Gran Festa del “Posa’t la gorra!” al Poble Espanyol de Barcelona, amb le actuacions especials de Lali Begood i Ambauka.

Apart hi ha tot de dinàmiques per fer:

Dinàmica  3-6 anys  /  Dinàmica 7-12 anys   /  Dinàmica 13-18 anys